Eurodict сваляне на безплатен многоезичен речник! Download





безплатен онлайн речник


Онлайн речникът е напълно безплатен и предлага възможност за търсене на думи и изрази в двете посоки на всички езици, които предлагаме. Към момента това са Английско-Български, Немско-Български, Италиaнско-Български, Испанско-Български, Френско-Български, Гръцко-Български, Турско-Български, Руско-Български, Турско-Английски и Български тълковен речник. Достъпът до речниците става от полето за търсене в горната част на страницата. Съдържанието е еквивалентно на PRO версиите на eurodict xp.





версия за сваляне


Eurodict XP е съвременен компютърен речник с минимално натоварване на системата, олекотен, интуитивен интерфейс и голямо количество допълнителни възможности.
Eurodict free е напълно безплатна версия включваща съкратени версии на pro речниците, както и речникови бази предоставени от нашите потребители. Всички пакети включват последната версия (3.0) на eurodict xp. Безплатните версии на базите съдържат предварително подготвен от нас потребителски списък, който не можете да променяте. Изговорът е възможен само за думите поместени в него. По същият начин са ограничени и методите на обучение. Въпреки това не е проблем едновременното инсталиране и използване на безплатни и платени варианти на базите.





CD версия


EutoDict XP talking е най-пълната версия на нашите речници, включваща изговаряне на думите в речника и напълно функционални методи на обучение. Всички двуезични речници са двупосочни. Този вариант е подходящ най-вече за хора изучаващи съответния език. Допълнително е възможно закупуването на диск с аудио файловете за Български език, който се добавя към всички речникови бази които го включват. Можете да поръчате CD версиите на продуктите в нашия електронен магазин. За допълнителна информация, моля, прочетете документацията.





Нова версия на EuroDict XP!!!


Изтеглете и обновете EuroDict XP до версия 3.1!

Инсталирайте новия EuroDict XP върху предишната инсталация. Той ще поднови автоматично необходимите файлове без да се налага да деинсталирате старата версия.

За да подновите вашия EuroDict XP, изтеглете и инсталирайте обновяващата програма или някоя от безплатните версии.


  • Отстранен е проблеми с Limited User на Windows XP
  • Отстранена е грешка при зареждане на някои списъци с думи.
  • Отстранен проблем с German-Bulgarian Talking
  • Автоматично обновяване

версия за сваляне и CD версия

Eurodict XP pro е платената версия на речниците. Тези версии се предлагат, както за сваляне, така и на CD. Pro версиите включват речникови бази с гарантирано качество на лицензирани издатели. Вариантите за сваляне изискват наличието на инсталирана друга версия на EuroDict XP. Продуктът е съвременен компютърен речник с минимално натоварване на системата, олекотен, интуитивен интерфейс и голямо количество допълнителни възможности. Изпълнимият модул е безплатен и може да работи едновременно с всички видове речници, които предлагаме. Версиите за сваляне са предназначени за нашите клиенти извън България и закупуването им може да стане само с кредитна карта. За останалие клиенти са предназначени CD версиите, които могат да бъдат закупени чрез други методи на заплащане популярни в България.

докато сте на път

Вече можете да използвате онлайн речника и през вашия GSM. Тестовата версия за мобилни устройства предоставя пълноценно търсене във всички наши речници. Използвайте тази напълно безплатна услуга на адрес: http://www.eurodict.com или http://www.eurodict.com/wap/. За коректна работа ви е необходим WAP браузър поддържащ WML 1.1 или по-нов с UTF-8 кодиране. Почти всички мобилни устройства предлагащи достъп до Интернет имат тези възможности. **Някои думи имат прекалено дълго обяснение, поради, което на определени устройства може да получавате съобщения за недостатъчно памет. Размерът на страниците варира от 4k до 20k. Проверете тарифите на вашия мобилен оператор за достъп до Интернет!

Bulgarian English Online Dictionary


Храносмилателни ензими вредни комбинации храни
eXTReMe Tracker

- Последователи