Дънки | Каква кройка е подходяща за вас ?

дънки, джинси, панталони, дънков панталон, дамски дънки, мъжки дънки


Каква точно да е кройката зависи от вкуса ти. Но, ако говорим за малко по-официални комбинации, най-безопасно е да заложиш на класиката – дънки с прави крачоли. Ако крачолите са прекалено дълги, можеш или да ги скъсиш, или да ги носиш подгънати за по-спортен вид. Иначе правилната дължина на крачола е точно до горната част на обувките ти.

Избягвай както прекалено тесните, така и прекалено торбестите дънки. Колкото по-изчистена е кройката, толкова по-добре. И толкова по-лесно ще съчетаеш любимите си дънки с някоя хубава риза и резултатът ще е „официални” дънки.









Тъмносините дънки

Трябва да имаш поне един чифт такива в гардероба си. Това са класическите дънки, които се съчетават лесно по най-различни начини. От една страна, ако добавиш към тях официална риза, обувки с дебели подметки и спортно-елегантно яке, можеш да излезеш вечерта и да изглеждаш достатъчно официален. От друга, ако сложиш към тях тениска, суичър и маратонки, ставаш спортен.

Тъмните дънки

Те са най-лесни за „ъпгрейдване” към официално облекло. За разлика от светлите дънки, както и тези с апликации, кръпки и т.н., черните (и тъмни изобщо) дънки лесно се съчетават с по-официална горна част.

Съчетаването

Ако добавиш към класически модел дънки една хубава риза и по-спортно палто (от рипсено кадифе или туид), получаваш един чудесен есенен (или пролетен) вид и съчетаваш удобството с елегантността.

Обувките

Изчистените дънки се съчетават чудесно с елегантни обувки, така че това не би трябвало да е проблем.

С една дума, отнасяй се към дънките си като към още една възможност да изглеждаш елегантно и не ги свързвай задължително с тениска и маратонки.



- Виж цялата статия

Храносмилателни ензими вредни комбинации храни
eXTReMe Tracker

- Последователи