Кожени жакети и пухкави якета хит в мъжкия гардероб

кожени облекла, кожено яке, кожени палта, кожен панталон, дрехи от кожа, шапки от кожа, кожени жакети, дамски, мъжки, облекла от кожа, кожени чанти, ръкавици



Освен класическото палто, шлиферите с качулка, кожените жакети и пухкавите якета ще бъдат основни облекла в мъжкия гардероб през следващата зима, показват тенденциите от третия ден на модните ревюта в Милано, предаде АФП.

Стилът на мъжа "Гучи" е между рок и електро. Фрида Джанини предлага много персонализиран стил - сив костюм на точки и червена риза с розова яка, с тънка връзката на райета, или черно сако с вериги, които се закачат на колана. Саката са с тесни рамене, а панталоните прилепнали.

Дизайнерката предлага също фин, почти прозрачен пуловер под смокинг за официални вечери. Якетата и палтата с качулка са от всякакви тъкани - от крокодилска и овча кожа, вълнени или винилови.

При "Версаче" господата са мъжествени и малко небрежни. Панталоните са прави, някои с една баста отпред. Те се комбинират с якета и сака в ярки цветове. Саката са с подчертани рамене и солидни ревери. Палтата в повечето случаи са с колани.

Дизайнерката Донатела Версаче залага на лукса, особено в детайлите от скъпа кожа при пуловери, обувки и канадки. Днес колекциите си ще представят Джорджо Армани и Долче и Габана.


Храносмилателни ензими вредни комбинации храни
eXTReMe Tracker

- Последователи