Ванга и Американското разузнаване с една прогноза за 2025 г.

Ванга, Пророчества, Предсказания, Събития, Развитие, Свят, Световни, сили, Американско, разузнаване, доклад, топ сикрет



Българската пророчица и щатските топ-агенти посочват изместване на глобалното влияние от Запад на Изток

Националният разузнавателен съвет на САЩ (National Intelligence Council) публикува докладът „2025 година. Светът след кризата".

Американските експерти прогнозират пренасяне на глобалното влияние от Запад на Изток,
което ще бъде съпроводено с намаляване на ролята на САЩ и със засилването на влиянието на Китай, Индия и Русия.

Според редица експерти Русия може да се сблъска със сериозни проблеми, които може да доведат до създаването на „националистическа авторитарна държава или завършена диктатура".

Националният разузнавателен съвет на САЩ е смятан за водещ аналитичен център на американското разузнаване и редовно представя глобални прогнози.

В документа се отбелязва, че през следващите 15-20 години САЩ ще изгубят властта, която са притежавали през последните десетилетия. Експертите отбелязват, че бъдещата политика на САЩ ще се определя преди всичко от вътрешнополитическите събития в редица страни, сред които Китай и Русия.

Те прогнозират, че през 2025 година седемте водещи икономики в света ще бъдат САЩ, Китай, Япония, Германия, Великобритания, Франция и Русия.

Най шокиращите пророчества на Ванга, цитирани от "Комсомолская правда", се отнасят за следващите десетилетия. "През 2018 година влаковете ще се движат на релси, идващи от слънцето. Добивът на нефт ще спре и Земята ще си отдъхне." Всъщност учените в света отсега се готвят да започнат добиването на хелий 3 от Луната и подобните й планети. Хелий -3 е продукт на слънчевата дейност и е гориво за термоядрените реактори. Те всъщност самите са "малки слънца". Така може да се осъществи предсказанието, че Слънцето ще осигури движението на превозните средства на планетата. Ванга, според "Комсомолская правда", гледа още по напред. "В Космоса ще се открие живот и ... ВСИЧКО ЧЕТЕТЕ НА ДОЛНИЯТ ЛИНК:

Тук четете целият доклад на Националния разузнавателен съвет на САЩ (English):
http://www.dni. gov/nic/PDF_ 2025/2025_ Global_Trends_ Final_Report. pdf

Част от доклада, пресъздаден от сайта e-vestnik.bg (Български език)

Храносмилателни ензими вредни комбинации храни
eXTReMe Tracker

- Последователи