Последните предсказания на Ванга са шокиращи

Ванга: пророчества, предсказания, шок, ужас, война, апокалипсис
За това интервю никой нищо не е чувал до този момент. То се публикува за първи път с любезното съдействие на наши руски колеги. Тези пророчества, за които днес ще прочетете, ясновидката е изрекла в навечерието на своята смърт. И разрешила да се публикуват, след като си отиде от този свят.

КАКВО СИ СПОМНЯ ГЛАВНИЯТ РЕДАКТОР НА В. ”ИЗВЕСТИЯ”:
Украинският бизнесмен, пътешественикът Анатолий Лубченко, беше кореспондент на АЭН и често ми носеше любопитни теми. Последния път той постави на моето бюро една обикновена аудиокасета. Ти какво, и президента Кучма ли си записал, го попитах аз. Не. Това е последното, предсмъртно интервю на Ванга, ми каза той.
Аз много не вярвах в съществуването на такова интервю с българската пророчица, струваше ми се, че е невъзможно дори и за Лубченко. Ясновидката умря през 1996 година на 84 години и, за разлика от Нострадамус, се занимаваше със съдбите на конкретни хора и много рядко даваше интервюта.

Аз бях чувал, че от средата на 80-те години селската къща на ясновидката се пълнела от стотици знаменити артисти, учени и политици, които се интересували от нейните прогнози за бъдещето. Знам и това, че след себе си Ванга не е оставила почти никакви записки. Само понякога, без всякакъв повод, прорицателката започвала да говори различни конкретни неща и околните бързали да запишат това, която тя казва... Бях изненадан - с Анатолий се познавахме от три години и през цялото това време той нито веднъж не ми беше споменал името на Ванга. И изведнъж ми носи това нейно последно интервю за публикуване.

Аз бях при нея през лятото на деветдесет и четвърта година - ми каза Лубченко. - Бях на почивка в България и нещо ме теглеше да отида и да видя нейния дом. Бях чувал, че тя често боледува и въобще не се надявах да стигна до нея. Но когато пристигнах в Петрич, от тълпата пред дома й излезе мъж и ме повика по име. Хората наоколо ме погледнаха с озлобление, пък и самият аз се стреснах и изплаших - какво ли ме очаква...

Тя лежеше на голям креват, такава една, бледа, слаба. Беше много тихо, по белия таван кръжаха мухи. Разбрах, че не й остава много живот, отвън се трупаше тълпа народ и всеки се надяваше да я попита я за болест, я за нещо друго. А аз без всякакво сериозно намерение, попаднал при пророчицата напълно случайно, не знаех дори какво да я попитам. Изведнъж тя се обърна към мен: Къде е баща ти? Аз й отговорих, че е в Германия. Тя дълго мълча и аз разбрах, че тя знае, че той е болен от рак. Скоро - каза тя - тази болест ще бъде победена и закована в желязо. Но на твоя баща това няма да му помогне. После помълча още известно време и добави: А при тебе всичко ще бъде добре, Киев е добър град, аз виждам... В този момент си спомних, че имам диктофон с касета в него - продължи Лубченко, - на който бях записал уроците си по английски. Може ли - питам аз - да запиша разговора си с вас? Мъжът отвън (вероятно охрана) ме погледна като враг, а тя се засмя много младежки и ми каза: Може. Само докато не изтече този век и не навлезе новият, на никого не я давай!

Интервюто се оказа малко - по-малко от половин 90-минутна касета. Част от отговорите на български ми преведе самият Анатолий, но и аз знаех малко езика и не ми беше трудно да разбера какво отговоря пророчицата. Някои въпроси с автобиографичен характер може би не е трябвало да се задават, но Анатолий е дилетант, а пък аз като главен редактор на “Известия” реших да ги оставя.

А ето и самото интервю:

ПРОРОЧИЦАТА ВАНГА: СЛЕД ТРИЙСЕТ ГОДИНИ ЩЕ ИМА ПОТОП
Голямо тяло ще долети до Земята и ще се удари във водата. Вълните ще отмият много страни и Слънцето ще изгасне за три години, казва в последното си интервю феноменалната ясновидка

- Как станахте ясновидка?
- Аз често виждах хора, които отдавна са умрели, и те ми казваха с кого какво ще се случи. А след това се появи голям непознат човек. Той ми каза, че утре ще започне война и че аз съм длъжна да разказвам на хората кои ще останат живи и кои ще умрат, а и как да избегнат смъртта.
- Това жив човек ли беше?
- Не, мъртъв, като другите.
- Как изглеждаше?
- Голяма сянка, клатеща се, като отражение. Те всичките така изглеждат, а понякога е само глас.
- А вие как разговаряхте с него?
- Аз чувствам, когато той се появи. Отначало чувам глас, после приемам с мозъка, а след това пропадам някъде далече и всичко чувам. Гласът се чува някъде далече, като по радио, ту ясно, ту глухо...
- Какво чувствате, когато при вас дойдат обикновени хора?
- Тях още отдалече ги виждам и зная целия им живот, гледам го като на филмова лента. Те са добри, зли, всякакви... Всички искат чудеса, искат чудо да стане, а после плачат. Но когато е съвсем лошо, аз мълча, нищо не им казвам, въобще не говоря. Само съвет мога да дам.
- Какъв?
- За да не живеят зле, да се стремят да не отмъщават на никого, да не се държат като обидени, да вършат добри дела. Да слушат винаги сърцето си. Винаги само сърцето си, защото главата често греши. Сърцето е свързано с Космоса. Но не всеки може да различи гласа на сърцето от гласа в главата.
- Мъртвите хора ви говорят само за бъдещето или и за миналото? А ако става дума за далечни хора и събития, в други страни?
- Разстоянието и езикът, на който говорят хората, нямат никакво значение, всичко идва чрез Космоса.
- Вие можете ли да ми кажете какво ни очаква?
- Но аз ще ти кажа - Русия я очаква добро, България и Македония - не особено. Жените в Русия ще родят много добри и умни деца, които ще променят света. След това ще дойде чудото, ще настъпят чудесни времена. Науката ще каже кое от написаното в старите книги е истина и кое - не. В Космоса ще намерят живот и ще узнаят откъде е дошъл този живот на Земята. От земята ще изкопаят голям град. От небето ще долетят нови хора. И ще има много други чудеса. Но трябва да чакате, не да пришпорвате събитията. Това няма да стане скоро...
- А какво ще се случи в скоро време?
- След девет години ще бъде краят на света, Земята ще се отвърне от Слънцето, където е било горещо, ще бъде лед, много животни ще измрат. Хората ще воюват за енергия, но при тях душата ще стигне, за да спрат. А след това времето ще се върне назад.
- Казват, че краят на света - това е световният потоп?
- Потоп също ще има, след 30 или 40 години. Голямо тяло ще долети до Земята и ще се удари във водата. Вълните ще отмият много страни и народи и Слънцето ще изгасне за три години.
- Хората ще оцелеят ли?
- Ще оцелеят добрите, а злите, които се правят на много хитри, ще загинат. Много, много от тях ще загинат. А след това ще настъпи много добър живот и безсмъртие.
- Искате да кажете, че на Земята ще настъпи Златният век?
- Той вече настъпва, но не всички могат да го видят. След седем години хората няма нито да сеят, нито да жънат, а само ще отглеждат децата си. Животните ще се плодят като растенията, а растенията - като животните. След двадесет и една години никой няма да пътува по земята. Пътуванията ще стават по инсталации от Слънцето, нефтът ще се забрани, земята само ще ражда и ще си почива. След четиридесет години няма да останат предишните болести, но ще се появят нови. Те ще са свързани с мозъка, защото всички ще пият от морето, а в морето няма да има острови. След това ще намерят вода в Космоса и тя ще бъде добра. Хората ще бъдат много, много. Индия ще стане по-голяма от Китай. Но хората ще се избавят от телата си.
- Какво значи “ще се избавят от телата си”?
- Може да се живее без тяло, само с личността, само с енергията, както е при мъртвите. Но това няма да стане скоро.
- А за политиката в близките пет години можете ли нещо да кажете?
- Русия ще поотслабне, но отново ще заеме предишното свое място, ще бъде добре. Европа няма да стане по-млада. Америка ще приеме брадатия и ще разбере, че страхът е по-лош от любовта. Сирия ще рухне в краката на победителя, но победителят няма да се окаже този, който се очаква. Пришълците няма да искат да делят знанията си със силните. Женските страни ще отстъпят пред мъжките, но ще запазят своите замисли. Малък човек ще ви управлява цял живот...
- Съществува ли Бог?
- Бог е светлина. Няма Бог в човека, но човек в Бога има.
- Съществуват ли рай и ад?
- Рай и ад - това са различните страни на живота без тяло. Ако умрелият е нужен на живия - това е рай.
- А вие ще помагате ли на живите и след смъртта си?

На този въпрос баба Ванга не отговаря. На лентата, след кратка пауза, се чува щракване, сякаш някой изключва диктофона. Лубченко се кълне, че той не го е докосвал с ръка. По неговите думи уморената Ванга просто е заспала.

ВАНГА ЗА БЪДЕЩЕТО НА РУСИЯ И НА СВЕТА:
• “Всичко се топи като лед и само едно ще остане - славата на Владимир, славата на Русия. Прекалено много е принесено в жертва. Никой не може да спре Русия. Всичко помита тя по своя път и не само ще се запази, но и ще стане властелин на света”.
• “Русия ще поотслабне малко, но скоро ще заеме своето предишно място”.
• “В Русия ще се родят много умни хора, които ще съумеят да променят света”.
• “В Космоса ще открият живот и ще стане ясно как се е появил животът на Земята”.
• “В земята ще открият голям град, благодарение на който хората ще узнаят повече за своето минало”.
• “През 2018 година пътуванията ще стават чрез инсталации от Слънцето. Добивът на нефт ще се прекрати, земята ще си почине”.
• За 2004 година Ванга предрекла влошаване на екологичната ситуация и началото на изчезването на много видове риба и животни и дори насекоми - пчели.

Храносмилателни ензими вредни комбинации храни
eXTReMe Tracker

- Последователи